Stylové kožené doplňky na svatbu: Co rozhodně nesmí chybět?

svatba

Jste nevěsta nebo ženich a plánujete svůj jedinečný den? Chcete, aby každý detail odrážel vaši osobnost a styl, včetně těch nejmenších doplňků? Nebo jste hosté a chcete se hodit na svatbu do gala? Hledáte něco elegantního a sofistikovaného, co by dokonale doplnilo váš outfit? Rádi byste novomanželům darovali i něco jiného než peníze nebo mixér? Přemýšlejte o svatebních kožených doplňcích!

Hlavním hráčem je kožený opasek

Barvu opasku si slaďte k barvě bot. Barva hnědého opasku je zvolena tak, aby ladila k nejčastějšímu odstínu hnědých formálních bot. U černého je to jasné :)

Využijte speciální zlaté nebo stříbrné ražby, kterou jsme si přichystali speciálně pro tuto akci!

svatba-opasek

Kup si svůj Svatební pánský opasek do obleku!

svatba2

 

Vychytaná Jerry peněženka je skvělý doplňěk!

K tomu si pánové mohou sladit např. vychytanou Jerry peněženku, do které se vejde vše potřebné, ale její střih je velmi minimalistický a nebude vám dělat v kapse u saka nebo kaloh dělat klasickou “bouli”. 

svatba-penezenka

Kup si svojí Jerry peněženku!

Svatební dámské psaníčko

svatba-psanicko

Zobrazit více psaníček

Pro dámy máme paletu výrobků které mohou využít nejen na svatbě ještě širší. Doplňky můžete krásně sladit k sobě a jsou vyrobené z té nejkvalitnější hovězí kůže, takže vám vydrží opravdu dlouhé roky.

Svatební kapsička na mobil a karty

Praktické designové pouzdro se třemi kapsami na telefon a karty v široké paletě barev. Jednoduše nastavitelný popruh. Výrazný a doplněk, díky kterému budete mít svůj telefon neustále po ruce, a přitom ruce vám zůstanou volné :)

svatba-kapsicka

Svatební kapsička na mobil

 

Svatební univerzální opasek k šatům

svatba-damsky-opasek

Kup svůj Svatební univerzální opasek k šatům

Úzký dámský opasek v univerzální délce, perfektní k šatům na svatbu pro zvýraznění křivek. Z hovězí kůže s lesklou povrchovou úpravou. Perfektní k šatům na svatbu

S koženým náramkem nikdy nešlápnete vedle!

Krásným unisex doplňkem je kožený náramek s luxusním kováním, který si můžete koupit pro sebe nebo jej darovat novomanželům jako vkusný dárek a připomínku na jejich sváteční den např. s datem jejich svatby a jejich iniciály. Jistě je to potěší než klasická obálka s přáním.

svatba-naramek

Kup svůj Svatební náramek s lesklým kováním

svatba3

Kožené doplňky, jako jsou pásky a peněženky, nejsou jen praktické, ale také nadčasové a stylové. Můžete je přizpůsobit na míru, například vyrytím iniciálů nebo data svatby, což jim dodá osobní a jedinečný nádech. Kvalitní kožený pásek může být nejen výrazným módním doplňkem, ale také vzpomínkou na váš výjimečný den, která vydrží mnoho let.
Peněženka je zase perfektním dárkem, který je praktický a zároveň osobní. Každodenní používání takového dárku bude novomanželům připomínat jejich svatební den a vás, kdo jste jim tento krásný a užitečný dar věnovali.
Kožené doplňky jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí investovat do kvality a elegance. Vyberte si z různých stylů a barev, aby vše perfektně ladilo s vaší svatební výbavou nebo celkovým svatebním motivem. S takovým dárkem rozhodně neuděláte chybu a zanecháte trvalý dojem.