Jak vybrat pánský opasek

U Kožedělníka se snažíme vyrábět ty nejlepší opasky pro každou příležitost. Každý je z prvotřídní lícové italské hovězí kůže, doplněné o nezničitelné a hezké spony z nerezové oceli nebo mosazi. Upravené na vaše míry a opatřené ražbou monogramu či celého slova. A navíc krásně zabalené. I proto jsou opasky nejoblíbenějším dárkem pro muže. Z pohodlí domova objednáte a cca za týden doma máte luxusní výrobek, který potěší fakt každého chlapa (opasků totiž není nikdy dost).

3 opasky

Každý muž potřebuje alespoň tři opasky. Není to moc? K čemu vlastně?

Stejně jako máte více bot, tak i různé opasky se hodí k různým příležitostem. A taky k různým typům obuvi, i když pravidla sladění barvy a opasku se už trochu rozvolňují. Třeba silný pracovní opasek do jeansů snese vše, ale na svatbu se fakt nehodí. Oproti tomu byznysový jemnější opasek je perfektní k obleku, ale na stavbě by byl jako pěst na oko. Pojďme si proto přehledně ukázat základní typy pásků:

1. Široký opasek do riflí

Široký opasek do riflí

Je silný 4 cm, má bytelnou sponu z nerezové oceli, připojenou vyfrézovanými šroubky ze stejného materiálu. Odtáhli jsme na něm i osobní auto https://youtu.be/8BIJd2KIQk4?si=arM5lqbaBX0g4iUJ. Vyrábíme jej z černé, hnědé nebo modré hověziny a díky obšití pevnou obuvnickou nití chytne parádní šmrnc a pevnost. Hodí se do jeansů a pro velké chlapy, na kterých by úzký opasek vypadal jako nudle.

2. Univerzální opasek do kalhot

 Univerzální opasek do kalhot

Má na šířku 3,5 cm a díky decentnějším sponám z nerezové oceli a mosazi na něm sice auto utáhnete taky, ale nekřičí svou bytelností tak výrazně do světa jako riflák. Díky barevnému obšití opasku se odlišíte oproti běžné konfekci. Opasek se skvěle hodí ke každodennímu nošení, na volný čas a do jakýchkoli kalhot (protože projde poutky většiny kalhot, oproti širšímu rifláku).

3. Byznys opasek do obleku

 Byznys opasek do obleku

Měří na šířku 3,5 cm a bombírovaný řemen - to znamená, že je lepený a šitý z více vrstev prvotřídní hovězí kůže a má jemnější a tenčí okraje. Na výběr máte tři prémiové přezky z nerezové oceli v lesklé (svatby, divadla) nebo broušené povrchové úpravě (kancelář, byznys). Opasek vyrábíme v klasické černé barvě k černým botám, nebo v koňakově hnědé s lesklejším povrchem, která statisticky nejčastěji ladí k hnědým polobotkám a modrému obleku. Zkrátka svatební opasek jako řemen.

4. Luxusní dvojitý opasek Buttero

 

Luxusní dvojitý opasek Buttero

Naše vlajková loď. Vyrábíme ho ze dvou vrstev luxusní hověziny, pečlivě slepené a sešité k sobě. Na výběr máte 9 barev od černé, přes zelenou až po žlutou. Nerezová hranatá přezka a šířka 3,5 cm opasek předurčují k obleku a formálnějším příležitostem. Perfektně se dá sladit s peněženkami a dalšími doplňky, které vyrábíme ze stejnojmenné italské kůže Buttero.

5. Luxusní pánský široký opasek Venecia

 

Luxusní pánský široký opasek Venecia

Specialita pro fajnšmekry. Se svou šířkou 4 cm a naší nejdražší sponou z odlévané mosazi v různých povrchových úpravách se hodí k riflím, ale určitě ne do fabriky. Speciální vrásčitá italská hovězí kůže s lesklejším povrchem nenechá nikoho na pochybách, že tohle není opasek z běžného obchodu. Když si měli studenti designu a architektury, co u nás kdy dělali, vyrobit za odměnu opasek sami pro sebe, vždycky sáhli po Venecii. Je to prostě luxusní designová parádička.

6. Masivní opasek XXL dvoutrnový

 

Masivní opasek XXL dvoutrnový

Nezničitelný opasek pro ty největší chlapy a dříče. Nebo pokud potřebujete na opasku nosit zbraň nebo vercajk. Řemen řežeme ze speciální sedlářské kůže, která je pevnější, delší a se silnější voskovanou povrchovkou. Díky tomu může být na obvod pasu až cca 150 cm. Podle spony z nerezové oceli ve stříbrné nebo černé barvě si vyberete, jestli jej chcete o běžné 4 cm šířce, nebo atypický v 5 cm, jaký možná použijete i v posilovně. Přezky navíc mají 2 trny, které lépe rozvrství tlak a udrží i těžký náklad. Nebo břicho po nedělním obědě.

 

4cm verze

 

5cm verze

 

Opasky

Všechny opasky mají společných několik klíčových věcí, které je odlišují od běžné konkurence:

  1. Jsou fakt z bytelné hovězí lícové kůže, žádného slepovaného čehosi, takže jak opasky jednou koupíte, tak pak máte na spoustu let vyřešeno
  2. Barevné kontrastní nebo naopak nenápadné obšití dělá z opasku originál, jaký v obchodě běžně neseženete
  3. Nezničitelné spony z nerezové oceli a mosazi jsou přišroubované k řemenu frézovanými šroubky ze stejného materiálu - žádné laciné nýty, žádné šití napříč, které kůži rozpíchá a sníží životnost v tahu.
  4. Opasek vám vyrobíme na míru, případně v nejčastějších 3 velikostech. A pokud se při výběru netrefíte, vyrazíme vám zdarma další dírky, nebo lze i šroubky rozdělat a celý opasek zkrátit
  5. Opasek vám na špici rádi opatříme precizní ražbou monogramu nebo celého jména
  6. Hrany pečlivě seřezáváme a zalešťujeme tak, aby se nošením hned neodrbaly a opasek vám nebarvil oblečení
  7. Mimochodem dírky na přezku vyrážíme oválné - je to pracnější, ale nošením se nevymačkávají jako klasické kulaté
  8. Neděláme z vás chodící reklamu - naše logo je při nošení schované

Bytelná klíčenka s karabinou z nerezu nebo mosazi

 

Bytelná klíčenka s karabinou z nerezu nebo mosazi

Na žádosti spousty lidí jsme přidali do sortimentu ještě jednoduchý doplněk, který je podobně nezničitelný, jako samotné opasky. Udrží přes 100 kg a tím pádem i svazek klíčů jak od kastelána. Nejlépe se hodí k opasku do riflí nebo do kalhot.

Zamotal jsem vám tím vším hlavu? Nebojte.

 

Zamotal jsem vám tím vším hlavu? Nebojte.

Otevřete si na našem webu konfigurátor a z pohodlí domova si naklikejte opasek přesně podle sebe. K opasku přidejte klíčenku nebo peněženku ve stejné barvě i ražbě s 10% slevou. Získáte tak perfektně sladěný set, jaký v obchodě prostě neseženete. A jestli vybíráte pro někoho blízkého, zvolte si dárkové balení a máte po starostech. Zbytek už je na nás.

Chci opasek!